Παπαμάρκος:«Το ζητούμενο είναι η αντίδραση»

Στο Περιστέρι winmasters αφήνουν πίσω τον αγώνα του Basketball Champions League και κινούνται σε ρυθμούς EKO Basket League, καθώς το Σάββατο (11/1, 15.45, εισιτήρια εδώ) υποδέχονται το Ρέθυμνο.

Η αναμέτρηση με την Τενερίφη αποτελεί παρελθόν και οι «κυανοκίτρινοι» προετοιμάζονται ήδη για την συνάντηση με τους Κρητικούς.

«Προερχόμαστε από μια πάρα πολύ άσχημη εμφάνιση απέναντι στην Τενερίφη και το ζητούμενο για μας είναι η αντίδραση. Υπάρχουν λόγοι που συνέβη αυτό και είναι ευθύνη όλων να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας», ανέφερε ο συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου στον πάγκο του Περιστερίου winmasters Κώστας Παπαμάρκος και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει περιθώριο για απώλεια στο γήπεδο μας. Παίζουμε με μια ομάδα όπως είναι το Ρέθυμνο, που εμφανίζεται ιδιαίτερα βελτιωμένη μετά και τις αλλαγές που έχει κάνει στους ξένους. Με πολύ δύναμη από το πρώτο λεπτό, δεν υπάρχει τίποτε λιγότερο για εμάς από μια πειστική εμφάνιση και νίκη».

Όσο για το στοιχείο που θα καθορίσει την εξέλιξη του ματς, ήταν ξεκάθαρος:

«Πρέπει να επιβάλουμε την φυσική μας παρουσία στο γήπεδο. Από εκει και πέρα, θέλουμε τον κόσμο να έρθει και με την φωνή του να μας δώσει την ώθηση που απαιτείται για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Μοιράσου το