Παπανικολόπουλος για την ήττα από τον Κολοσσό: «Τα συνεχόμενα παιχνίδια δημιουργούν δυσκολίες»

Στα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη εστίασε ο Νίκος Παπανικολόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό στην Ρόδο.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού, κυριάρχησε και στα δύο μέρη του γηπέδου. Εμείς είχαμε πάρα πολλά – κυρίως αμυντικά – προβλήματα και πολύ κακές αποφάσεις στην άμυνα. Στην επίθεση δεν καταφέραμε να παίξουμε αυτό που θέλαμε, ώστε να κρατήσουμε έναν πιο χαμηλό ρυθμό» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή του Περιστερίου winmasters Νίκου Παπανικολόπουλου, ο οποίος πρόσθεσε: «Τα συνεχόμενα παιχνίδια και η ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, μαζί με τους τραυματισμούς, δημιουργούν δυσκολίες. Η πίεση του Κολοσσού στην περιφέρεια μας έβγαλε εντελώς εκτός παιχνιδιού και έτσι ήρθε αυτό το φυσιολογικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού και καλή συνέχεια στην πορεία της».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Κολοσσού Άρης Λυκογιάννης, δήλωσε: «Αρχικά, εκπροσωπώντας την οικογένεια του Κολοσσού, να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Κατσικανταή. Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι σήμερα λειτουργήσαμε ως σύνολο και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία έχει δείξει φέτος πως είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Προσεγγίσαμε σωστά το αμυντικό κομμάτι, τους κρατήσαμε πολύ χαμηλά και στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου, ενώ επιθετικά νομίζω ότι κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Με πλουραλισμό, με καλά ποσοστά και καλή κυκλοφορία της μπάλας και παίξαμε βάσει του επιθετικού μας ταλέντου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια είναι πως αυτό το είδαμε ως μία μεγάλη πρόκληση και ξέραμε ότι ο μοναδικός μας αντίπαλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Το πρόβλημα που έχουμε ως ομάδα είναι αυτή την στιγμή και το ψυχολογικό κομμάτι, έχοντας χάσει ήδη τέσσερα παιχνίδια στο τελευταίο σουτ. Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες. Η επόμενη πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς είναι πως θα διαχειριστούμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία και πως θα χτίσουμε πάνω σε αυτή ή οι παθογένειες που αντιμετωπίσαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές θα εμφανιστούν ξανά. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Μοιράσου το