Χρήστος Σαλούστρος: «Δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση, ούτε να πανηγυρίζουμε νίκες»

Γειά σας φίλοι μου.  Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γι' αυτές τις δυο σερί νίκες με τον Παναθηναϊκό και την Ρίγα εκτός έδρας. Τρεις μαζί με εκείνη επί της Γκαζιαντέπ!

Η νίκη επί της Ρίγα στη Λετονία μας έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Basketball Champions League και πλέον είναι στο χέρι μας η πρόκριση σ' έναν πολύ δύσκολο όμιλο, όπως είναι αυτός που συμμετέχουμε.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα πετύχαμε μια τεράστια νίκη, απέναντι στον Παναθηναϊκό, μια ομάδα που βρίσκεται σε τροχιά πλέι οφ στην Ευρωλίγκα και απέναντι σ' έναν αντίπαλο που θεωρώ ότι ειδικά φέτος δεν θα έχει καθόλου ίσως άλλες απώλειες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οπότε αυτό το γεγονός δίνει μια παραπάνω αξία στην δικιά μας νίκη.

Παρ' ολ' αυτά, έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας, απέναντι σε μια ομάδα που έχει ένα σερί τριών ηττών.

Έχω περάσει από τον Κολοσσό και γνωρίζω πόσο μπασκετικό είναι και το νησί ενώ το γεγονός ότι έρχονται και Χριστούγεννα ευελπιστώ να παίξει ρόλο ώστε να αγωνιστούμε μπροστά σ'ενα γεμάτο γήπεδο. Ένα πολύ ωραίο γήπεδο, καθώς φέτος είναι η πρώτη χρονιά που το εγκαινιάζει ο Κολοσσός.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ ότι το βίντεο είναι η καλύτερη προπόνηση. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, ούτε για ξεκούραση, ούτε για να πανηγυρίζουμε νίκες. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα πειθαρχημένη και θεωρώ ότι η βαθμολογία τον αδικεί.

Εμείς όμως πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας και την ομάδα μας, να αποφύγουμε λάθη και κακές επιλογές και όντας συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά που το απαιτεί ένα τέτοιο εκτός έδρας παιχνίδι να καταφέρουμε να είμαστε εμείς, αυτοί που θα φτάσουμε στη νίκη.

Μοιράσου το