Σαλούστρος: «Να μετρήσουμε τις δυνατότητες μας»

Απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (Κυριακή 15/12, 19:00, ΕΡΤ2), το Περιστέρι winmasters καλείται να μετρήσει τις δυνάμεις του, πιστεύει ο Χρήστος Σαλούστρος.

Τι έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.


Γειά σας φίλοι μου!

Στο ελληνικό πρωτάθλημα και την EKO Basket League ακολουθεί ένα μεγάλο ματς από την άποψη ότι πλέον, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ο Παναθηναϊκός είναι η πιο δημοφιλής ομάδα στο ελληνικό κοινό.

Για εμάς είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θεωρώ ότι θα πρέπει να μετρήσουμε τις δυνατότητες μας. Ένα ματς στο οποίο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα πάρουμε την ώθηση για την συνέχεια, σε τρεις πολύ σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν για εμάς.

Η αλήθεια είναι ότι κάνοντας τη νίκη μέσα στην εβδομάδα επί της Γκαζίαντεπ για το Basketball Champions League στο γήπεδο μας, είμαστε σε πολύ καλή τροχιά στον όμιλο, όσον αφορά την διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Γεγονός πολύ σημαντικό για το Σύλλογο.

Παρ' όλα αυτά, στο ελληνικό πρωτάθλημα μας πόνεσε πολύ η ήττα που κάναμε στο «Σοφία Μπεφόν» από τον Ιωνικό Νικαίας. Θέλουμε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο σ’ ένα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο οποίο θεωρώ ότι το γήπεδο θα γεμίσει και θα γίνει ένα πραγματικά ωραίο παιχνίδι που θα το ευχαριστηθούν όσοι βρεθούν στο Κλειστό.


Εισιτήρια για τον αγώνα Περιστερίου winmasters – Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Μοιράσου το