Παπαμάρκος για το προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Να μην παρασυρθούμε στον ρυθμό τους»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Περιστερίου winmasters για την Κυριακάτικη αναμέτρηση (7μ.μ., ΕΡΤ 2) με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Α. Παπανδρέου», για την ΕΚΟ Basket League.

«Είναι ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, λόγω της ποιότητας του Παναθηναϊκού. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει πολύ αθλητικότητα και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, γιατί κάθε λάθος μας ο Παναθηναϊκός στο ανοικτό γήπεδο το τιμωρεί» υποστηρίζει ο Κώστας Παπαμάρκος, συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου στον πάγκο των «κυανοκιτρίνων» και προσθέτει: «Είναι μια δοκιμασία για μας να παίζουμε απέναντι σε τέτοιες ομάδες και μόνο καλό μπορεί να μας κάνει, γιατί προσαρμοζόμαστε στα κορμιά τους και τον ρυθμό που παίζουν το ματς».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει το Περιστέρι winmasters, μέσα από την ανάλυση του αντιπάλου ο Κώστας Παπαμάρκος εξήγησε: «Πρέπει να κινηθούμε στα δικά μας στάνταρ, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να μην παρασυρθούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού τους, που δεν μας ευνοεί».

Εκτός ο Σαλούστρος

Χωρίς τον Χρήστο Σαλούστρο θα παραταχθεί το Περιστέρι winmasters κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο διεθνής φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με την Γκαζιαντέπ και ακολουθεί ήδη θεραπευτική αγωγή. Την Δευτέρα αναμένεται να επανεξεταστεί η κατάσταση του από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν θα προλάβει τον εκτός έδρας αγώνα για το Basketball Champions League την προσεχή Τετάρτη στην Ρίγα της Λετονίας.

Μοιράσου το