Παπανικολόπουλος: «Εκεί που έφτασε το ματς και οι δυο μπορούσαμε να κερδίσουμε» [vid]

Η στενοχώρια ήταν αποτυπωμένη στο πρόσωπο του προπονητή του Περιστερίου winmasters Νίκου Παπανικολόπουλου για την εκτός έδρας ήττα στην δεύτερη παράταση από τον Ιωνικό Νικαίας Affidea.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού Νικαίας για τη νίκη. Εκεί που έφτασε το παιχνίδι, και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να το κερδίσουν», ανέφερε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» και συμπλήρωσε:

«Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι αμυντικά, πάρα πολύ άσχημα. Ισορροπήσαμε στα επόμενα τρία δεκάλεπτα. Στο τέλος όμως είχαμε κάποιες λάθος αποφάσεις και προφανώς ο Μπαρτ έκρινε το παιχνίδι».

Βετούλας: Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ιωνικού Νικαίας Νίκος Βετούλας, υποστήριξε:

«Θεωρώ ότι έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Ήταν εντυπωσιακό με πολύ μπασκετικές φάσεις. Εκεί που έφτασε το παιχνίδι, και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να το έχουν κερδίσει. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε και να κερδίσουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα ενάντια σε έναν αντίπαλο, που είναι σε υψηλή βαθμολογική θέση και παίζει καλό μπάσκετ. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να πιστεύουμε στην ομάδα μας και να νιώθουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ωραία πράγματα φέτος. Μας βοηθά επίσης να έχουμε πολύ καλή ψυχολογία για το επόμενο παιχνίδι».

Και κατέληξε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Περιστερίου και να ευχηθώ στον κόουτς Νίκο Παπανικολόπουλο, που είναι και φίλος, καλή επιτυχία και ό,τι καλύτερο στην προπονητική του σταδιοδρομία».



Μοιράσου το