«Να μην αφήσουμε τον Ιωνικό να τρέξει»

Η ταχύτητα στην επίθεση του Ιωνικού Affidea είναι η μεγάλη πρόκληση για το Περιστέρι winmasters εν όψει του εκτός έδρας αγώνα το Σάββατο 7/12, 15:45, ΕΡΤPLAY 2) στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου, όπως γράφει ο Χρήστος Σαλούστρος στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ.


Γειά σας φίλοι μου!

 

Ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, ένας ακόμη δύσκολος αντίπαλος, μέσα σ' ένα μήνα που όπως έχω ξαναπεί, όλα τα ματς είναι ντέρμπι για εμάς.

Έχουμε ψυχολογία καλή, παρουσιάσαμε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην ομάδα της Λάρισας, κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι επιθετικά και προσφέραμε θέαμα στον κόσμο μας.

Την περασμένη Τρίτη στο ματς με τη Νίμπουρκ ήμασταν σοβαροί και μετρημένοι και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια σοβαρή ομάδα.

Η προσήλωση μας για ακόμη μια φορά και ο στόχος μας, είναι να διατηρούμε τον αντίπαλο σε χαμηλά επίπεδα, όσον αφορά την δική μας άμυνα και αντίστοιχα την δική τους επίθεση.

Το ίδιο θέλουμε να πράξουμε και με τον Ιωνικό, που είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ καλά το γήπεδο. Κάνει πολλές επιθέσεις σε μικρό χρονικό διάστημα και γενικότερα είναι μια ομάδα που απαρτίζεται από καλούς ξένους και, κυρίως, καλούς Έλληνες παίκτες.

Είμαστε έτοιμοι να πάμε σ' ένα δύσκολο ματς για ακόμη μία φορά και να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας δώσει την δυνατότητα να συνεχίσουμε τη θετική πορεία μας στην EKO Basket League.


Μοιράσου το