«Να είμαστε έτοιμοι σε πνευματικό επίπεδο»

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Περιστερίου winmasters για τον αγώνα του Σαββάτου (7/12, 15:45, ΕΡΤPLAY 2) με τον Ιωνικό Νικαίας Affidea στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γάϊο Σκορδίλη που τραυματίστηκε στον ώμο στην αναμέτρηση με τη Νίμπουρκ στα πρώτα λεπτά του ματς και θα είναι εκτός 12αδας. Ακολουθεί άμεσα θεραπευτική αγωγή, προκειμένου να προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης με την Γκαζιαντέπ για το Basketball Champions League.

«Είναι συνεχόμενα τα παιχνίδια για μας και απαιτείται πολύ γρήγορη προσαρμογή στο επόμενο ματς κάθε φορά», εξηγεί αρχικά ο συνεργάτης του Νίκου Παπανικολόπουλου, Κώστας Παπαμάρκος και συμπληρώνει:

«Η αναμέτρηση με τον Ιωνικό εκτός έδρας έχει έναν βαθμό δυσκολίας και απαιτείται από τα παιδιά να είμαστε έτοιμοι σε πνευματικό επίπεδο να αμυνθούμε πρώτα, αλλά και να επιτεθούμε στην συνέχεια ως ομάδα».

Και κατέληξε:

«Πιστεύουμε σε όλα τα παιδιά και αυτό σημαίνει ότι περιμένουμε το ματς πως θα κριθεί στην διάρκεια του συνολικά. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Απαιτείται να βγάλουμε στο παρκέ τα στοιχεία που μας κάνουν ομάδα ξεκινώντας από την άμυνα μας που αποτελεί και το ατού μας».

Μοιράσου το