Παπανικολόπουλος: «Στους παίκτες αξίζουν όλα, είναι εξαιρετικό γκρουπ αθλητών και χαρακτήρων» [vid]

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα, ο προπονητής του Περιστερίου winmasters Νίκος Παπανικολόπουλος.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη, σ’ αυτούς αξίζουν όλα! Είναι ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών και χαρακτήρων» ήταν το πρώτο σχόλιο του νέου head coach της ομάδας που συνέχισε: «Αγωνιστικά θα πω ότι ελέγξαμε τον ρυθμό μέσα από την άμυνα μας και κυριαρχήσαμε στην ρακέτα με τον Μορέιρα. Ανοίξαμε το γήπεδο και με τις 28 ασίστ που δώσαμε μεγαλώσαμε την διαφορά. Η άμυνα μας θα συνεχίσει να αποτελεί την βάση στο παιχνίδι μας. Συνεχίζουμε κοιτάζοντας μπροστά το επόμενο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Αγγέλου έπλεξε το εγκώμιο του Περιστερίου winmasters.

«Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι. Το Περιστέρι winmasters έπαιξε εκπληκτικά, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και μας έδειξε πώς πρέπει να παίζει μια ομάδα. Δηλαδή, με διάθεση σε κάθε σκριν, σε κάθε φάση είτε αφορούσε την άμυνα, είτε την επίθεση. Από αυτό το παιχνίδι μόνο να μάθουμε έχουμε, σε πιο σημείο να φέρουμε την ομάδα μας! Είναι καλό να παίρνεις τέτοια μαθήματα για να ξέρεις που είσαι και που πρέπει να φτάσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι πάντα το μάθημα που παίρνεις να το αξιοποιείς σωστά» σχολίασε ο προπονητής της Θεσσαλικής ομάδας.



Μοιράσου το