Με Λάρισα «για να αντιστρέψουμε το κλίμα»

Τη Λάρισα υποδέχεται το Σάββατο στις 16:45 το Περιστέρι winmasters για την 9η αγωνιστική της EKO Basket League στην πρεμιέρα του Νίκου Παπανικολόπουλου στον πάγκο της ομάδας.

Εισιτήρια μπορούν να προμηθευθούν οι φίλαθλοι είτε ηλεκτρονικά εδώ, είτε από τη 1 το μεσημέρι στα εκδοτήρια του Κλειστού “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Ο Χρήστος Σαλούστρος αναφέρθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ σχετικά με την ανάγκη να αντιστραφεί το κλίμα ύστερα από την ήττα που γνώρισε το Περιστέρι την περασμένη Κυριακή στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη.


Γεια σας φίλοι μου,

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, ψυχολογικής σημασίας, δύσκολο από την άποψη ότι έχουμε να κάνουμε με μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Έχει αλλάξει πρόσφατα προπονητή και φιλοσοφία παιχνιδιού σ’ ένα γενικότερο πλαίσιο.

Εμείς προερχόμαστε ίσως από την χειρότερη εμφάνιση στην φετινή πορεία μας κόντρα στον Άρη στο Αλεξάνδρειο. Πρέπει να αντιστρέψουμε το όλο κλίμα που μας άφησε η ήττα αυτή. Να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο αγώνα και να μπούμε μέσα στο γήπεδο, ξεκινώντας για ακόμη μια φορά από την άμυνα μας. Να προστατέψουμε την έδρα μας.

Δεν έχουμε γενικότερα πολύ χρόνο, αλλά αυτή τη φορά μας έκανε καλό η διακοπή από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, ξεκουραστήκαμε, άδειασε το μυαλό μας και έχουμε ακόμη ελάχιστα πράγματα μπροστά μας, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό παιχνίδι.

Ο Δεκέμβριος που έρχεται για μας είναι πολύ δύσκολος και πολύ κρίσιμος, έχουμε ανηφόρα μπροστά μας!

Θεωρώ ότι μένοντας συσπειρωμένοι και έτσι όπως είμαστε μέχρι τώρα ενωμένοι μεταξύ μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά σε ένα διάστημα αγώνων που σίγουρα είναι πολύ δύσκολο.

Χρήστος


Μοιράσου το