Ηλίας Ζούρος: «Δεν ήμασταν στο γήπεδο»!

Στην μεγαλύτερη επιθυμία του Άρη να κερδίσει στάθηκε ο προπονητής του Περιστερίου winmasters Ηλίας Ζούρος.

«Συγχαρητήρια στον Άρη, κέρδισε αυτός που το ήθελε παραπάνω. Εμείς δεν παρευρεθήκαμε στο γήπεδο, η ομάδα του Περιστερίου winmasters δεν ήρθε στο γήπεδο και πάνω απ’ όλα πνευματικά. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι στην εβδομάδα εκτός έδρας με πολλή πίεση. Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο για την εκπληκτική ατμόσφαιρα, πάντα το να παίζεις σε τέτοιο γήπεδο είναι ωραίο. Ευτυχώς υπάρχει η διακοπή στην Ευρώπη θα πάρουμε ρεπό να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε καλύτερα και στο BCL και στο πρωτάθλημα» υποστήριξε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων».

Όσο για το αν έπαιξε ρόλο η επιστροφή του Μποχωρίδη, εξήγησε: «Σίγουρα είναι σημαντικό όταν επιστρέφει ο αρχηγός της ομάδας που είναι μάλιστα ένας παίκτης με ποιότητα. Μια ομάδα πάλευε και μια απλά βρέθηκε στο γήπεδο σήμερα. Μέχρι τώρα η ομάδα έκανε σοβαρές εμφανίσεις, σήμερα δεν μπορώ να εξηγήσω το τι συνέβη και δεν ήμασταν πνευματικά κυρίως έτοιμοι».

Από την πλευρά του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι winmasters, είναι καλή ομάδα, τα αποτελέσματα του δεν είναι τυχαία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο τρόπος που αγωνίζεται δείχνει ότι έχει ταλέντο και ποιότητα».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη ο οποίος σε όλη την διάρκεια του αγώνα συμπαραστάθηκε στην ομάδα, έδωσε αυτό που χρειάζονταν η ομάδα για να δώσει το κάτι παραπάνω από το 100%, μας επηρέασε στην απόδοση μας» και συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έδειξαν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Άρης αυτός ήταν ο καλύτερος της φετινής περιόδου. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο στυλ και με την ίδια επιθυμία, να κερδίζουμε κάθε φάση του αγώνα. Μέσα από την δυνατή μας άμυνα να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την επίθεση. Παίξαμε καλή και σκληρή άμυνα απέναντι σε μία καλή επιθετικά ομάδα».

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την απόδοση του Μποχωρίδη αλλά και την απόδοση της ομάδας σε άμυνα και επίθεση: «Οι 27 πόντοι δεν είναι λίγοι. Όταν βρίσκεται τρόπους για να σκοράρεις, αυτό ανεβάζει και το ηθικό της ομάδας ώστε να παίξεις και άμυνα. Πιέσαμε την αντίπαλη ομάδα στην περιφέρεια όπου είναι δυνατή στα τρίποντα και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις στην επίθεση. Ο Μποχωρίδης ήταν καταλύτης για την απόδοση μας. Αυτός παρέσυρε τους υπόλοιπους να παίξουν παραπάνω απ’ ότι έδειξαν στα προηγούμενα παιχνίδια».

Μοιράσου το