Ζούρος: «Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας»

Τον κόσμο που ταξίδεψε στην Γερμανία για να στηρίξει τους παίκτες του Περιστερίου winmasters ευχαρίστησε ο Ηλίας ΖΟύρος.

«Συγχαρητήρια στη Μπάμπεργκ για τη νίκη. Θέλω να πω πρώτα απ' όλα ένα ευχαριστώ στους οπαδούς μας, που ταξίδεψαν από την Ελλάδα, για πρώτη φορά σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς, για να μας στηρίξουν και να μας σπρώξουν προς τη νίκη», δήλωσε ο Ηλίας Ζούρος και συνέχισε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα, με πολλή αθλητικότητα, με πολλές επαφές και σπρωξίματα… Προσπαθήσαμε σκληρά, αλλά δυστυχώς χάσαμε στο τέλος με μικρή διαφορά. Είχαμε την ευκαιρία μας, αλλά δυστυχώς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε κάποια σημεία του ματς που ήταν κρίσιμα για να πάρουμε κάποιο πλεονέκτημα και να κερδίσουμε τον αγώνα».

Και κατέληξε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε, ο δρόμος μέχρι το τέλος είναι μακρύς. Κάθε νίκη και κάθε βαθμός μετρούν, πρέπει να συνεχίσουμε… Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και συγχαρητήρια και στον κόσμο, η ατμόσφαιρα εδώ στη Brose Arena ήταν για μία ακόμη φορά σπουδαία».

Ο κορυφαίος παίκτης του Περιστερίου winmasters Κίνγκσλει Μόουζες, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στη Μπάμπεργκ. Παίξαμε σκληρά, αλλά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και ο αντίπαλος μας έκανε να το πληρώσουμε. Πρόκειται για πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή. Εμείς βγήκαμε στο γήπεδο και παλέψαμε, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό».

Μορς και Ομπασόχαν

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μπάμπεργκ Ρόελ Μορς, τόνισε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, πολύ αθλητικό, όπως το περιμέναμε άλλωστε. Θεωρώ πως ανταποκριθήκαμε σωστά, παίξαμε και εμείς με την απαιτούμενη αθλητικότητα, αν και στο δεύτερο ημίχρονο περάσαμε μία δύσκολη περίοδο. Ωστόσο, συνεχίσαμε να παλεύουμε, να παίζουμε άμυνα και νομίζω πως κερδίσαμε το ματς από την άμυνα, κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα».

Ο Ρέτιν Ομπασόχαν, που ήταν από τους πρωταγωνιστές της γερμανικής ομάδας, εξήγησε:

«Ήταν ένα σκληρό ματς, ο προπονητής μας είχε περάσει αποτελεσματικά το μήνυμα του πόσο σημαντικός ήταν αυτός ο αγώνας για τις φιλοδοξίες που έχουμε ως ομάδα. Είμαι, λοιπόν, υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε απόψε που έφερε τη νίκη».

Το ρεπορτάζ του αγώνα

Μοιράσου το