Καμπερίδης: «Να διαχειριστούμε τα επιθετικά ξεσπάσματα της Μόρναρ»

Την τρίτη νίκη του στο Basketball Champions League αναζητά την Τρίτη (12/11, 21:00, ΕΡΤ Sports HD) το Περιστέρι winmasters εκτός έδρας επί της Μόρναρ.

Ο Ηλίας Ζούρος δεν έχει στη διάθεσή του το Χρήστο Σαλούστρο και το Μάικ Μόρισον (που βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης), αλλά η νίκη επί του Ηφαίστου Λήμνου για το Κύπελλο Ελλάδος, δίνει ψυχολογική ώθηση για την αναμέτρηση στο Μαυροβούνιο.

«Η Μόρναρ είναι μια φύση επιθετική ομάδα και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας ξεγελάει το ρεκόρ της στην διοργάνωση (0-4), γιατί έχει παίξει τρία εκτός έδρας παιχνίδια και ένα εντός με την Τενερίφη, που είναι πρωτοπόρος στον όμιλο μας και έχασε στο τελευταίο 2λεπτο του αγώνα», ανέφερε αρχικά ο συνεργάτης του Ζούρου, Σάββας Καμπερίδης, που έχει στο… πιάτο το παιχνίδι της Μόρναρ και συμπληρώνει:

«Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στην άμυνα για 40 λεπτά και να καταφέρουμε να διαχειριστούμε τα όποια επιθετικά της ξεσπάσματα, που σίγουρα θα υπάρξουν. Θέλουμε πολύ τη νίκη που θα μας δώσει πλεονέκτημα για την συνέχεια».

Η αποστολή των «κυανοκιτρίνων» προπονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Κλειστό «Α. Παπανδρέου» και στην συνέχεια αναχώρησε για το αεροδρόμιο, όπου μέσω Βελιγραδίου θα φτάσει το βράδυ στην πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου. Απώς λόγω ίωσης ο γυμναστής της ομάδας Μάνος Κότσης.

Μοιράσου το