Ζούρος: Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ευχαριστούμε τον κόσμο [video]

Στην προσπάθεια των παικτών του, στην κούραση που υπήρχε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, αλλά και στον συγκλονιστικό κόσμο του Περιστερίου winmasters στάθηκε ο Ηλίας Ζούρος, μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

«Πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση τους. Ακόμη και σε ένα αποτέλεσμα που δεν ήταν θετικό έδειξαν χαρακτήρα. Ύστερα από ένα πολύ κουραστικό ταξίδι και παιχνίδι και με 3 απουσίες στην Τενερίφη και 2 απουσίες (Μόρισον – Σαλούστρο) στο σημερινό παιχνίδι», δήλωσε ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» και συμπλήρωσε:

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Περιστερίου, τον χρειαζόμαστε δίπλα μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει να διαχειριστούμε τα προβλήματα μας και την κούραση μας. Έχουμε μπροστά μας δύο σημαντικά παιχνίδια με Νίζνι και Ήφαιστο, στα οποία πρέπει να συγκεντρωθούμε για να κατακτήσουμε τη νίκη».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς ανέφερε:

«Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, κάναμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Το παιχνίδι σήμερα δεν ήταν ιδιαίτερα ποιοτικό, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ δεν είχαμε την ενέργεια που θέλαμε, που είναι λογικό. Παρόλα αυτά δώσαμε ότι είχαμε, παίξαμε άμυνα και δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε και με διαφορετικό τρόπο, δεν είμαστε μονοδιάστατοι. Η άμυνα μάς έδωσε το παιχνίδι και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας έδωσε πολλή ενέργεια και παλμό».

Και πρόσθεσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τους συνεργάτες μου για τις άπειρες ώρες που εργάζονται στο βίντεο, είναι οι αφανείς ήρωες. Να αφιερώσουμε τη νίκη στον συνεργάτη μου Κώστα Ντουβα, που είχε ένα χειρουργείο, πήγε πάρα πολύ καλά και από Δευτέρα θα είναι μαζί μας».


Μοιράσου το