Ζούρος: «Τεράστια καρδιά» [video]

Το Περιστέρι winmasters έκανε μεγάλη εμφάνιση και ο Ηλίας Ζούρος συνέχαρητους παίκτες του, γιατί, παρά τις απουσίες, έχασαν στις λεπτομέρειες από μια σπουδαία ομάδα.

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, έδειξαν ότι έχουν τεράστια καρδιά απέναντι σ’ έναν σπουδαίο αντίπαλο και σε μια πολύ δύσκολη έδρα», ανέφερε ο τεχνικός των κυανοκιτρίνων και συμπλήρωσε:

«Είχαμε σημαντικές απουσίες, αλλά όλα τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Χάσαμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες στο τέλος κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Προχωράμε μπροστά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν μαχητικό πνεύμα σε όλο το παιχνίδι. Μας έλειπαν τρεις παίκτες, αλλά οι υπόλοιποι έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους σε άμυνα και επίθεση. Πρέπει να συνεχίσουμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, παιχνίδι με παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Τενερίφη, στον κόουτς, τον κόσμο τους και τους εύχομαι καλή επιτυχία στις υποχρεώσεις τους».

Όταν ρωτήθηκε για τον Σερμαντίνι ο Ηλίας Ζούρος δήλωσε:

«Τον ξέρω πολύ καλά, είναι από τους αγαπημένους μου. Δύσκολο να τον παίξεις ένας εναντίον ενός, από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Γι' αυτό τον παίξαμε νταμπλ τιμ. Μας έλειπαν και εμάς δύο Έλληνες διεθνείς, Βασιλόπουλος και Σαλούστρος, παίκτες πολύ έμπειροι. Η Τενερίφη είναι μία πολύ ισχυρή ομάδα, που παίζει με πολλά συστήματα, δύσκολο να αμυνθείς απέναντί της, ιδίως στο τρανζίσιον. Στο δεύτερο μέρος είχαμε προβλήματα στην άμυνα και είναι λογικό αφού ταξιδέψαμε 15 ώρες για να έρθουμε στην Τενερίφη και υπήρχε κούραση».



Μοιράσου το