Χρήστος Σαλούστρος: «Επικίνδυνο και φιλόδοξο το Λαύριο, αλλά εμείς τη δουλειά μας»!

Από το προσωπικό blog του Χρήστου Σαλούστρου:

Γειά σας φίλοι μου. 

Έχουμε έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα…

Η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνημα που κάναμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο Basketball Champions League πολλοί μπορεί να μην το περίμεναν, αλλά εμείς πιστεύαμε σ' αυτό και το δείξαμε έμπρακτα με την απόδοση μας μέσα στο γήπεδο!

Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη μέσα στην εβδομάδα στο BCL με την VEF Riga, με τους φιλάθλους μας παρέα μετά από 15 χρόνια σε εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα.

Ανταποδώσαμε 40 λεπτά φωνής από τον κόσμο, με 40 λεπτά (αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά διαστήματα) πολύ καλής απόδοσης και πολύ καλού μπάσκετ, που όλοι ευχαριστήθηκαν. Θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και αυτή τη φορά κόντρα στο Λαύριο. Θέλουμε πάντα δίπλα μας να υπάρχουν οι φίλαθλοι μας, είναι η δύναμη μας!

Όσο για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δεν έχουμε πολύ χρόνο για ξεκούραση, σε αντίθεση με το Λαύριο, που παίζει ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Είναι όμως μια νεανική, φιλόδοξη και επικίνδυνη ομάδα, η οποία έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να είμαστε για ακόμη μια φορά προσηλωμένοι στην άμυνα, να ξεκινήσουμε από εκεί και να βάλουμε τις βάσεις στην επίθεση υλοποιώντας όλους τους στόχους τους οποίους θέτουμε στην προπόνηση.

Το πρόγραμμα των αγώνων όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμη πιο επίπονο, όμως είμαστε δυνατοί και έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσουμε στον δρόμο μας…

Μοιράσου το