Ζούρος: «Η ομάδα με τον κόσμο δίπλα της μπορεί να φτάσει ψηλά, μας έδωσε την ώθηση»! [vid]

Ευχαριστημένος από το «2 στα 2» και τη νίκη επί της VEF Riga, ήταν ο προπονητής του Περιστερίου winmasters Ηλίας Ζούρος, ο οποίος όμως, αναφέρθηκε και στα κενά διαστήματα.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίζεις και να προχωράς» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των «κυανοκιτρίνων» που συνέχισε:

«Παίξαμε με μια σπουδαία ομάδα. Μια ομάδα που όταν της δίνεις χώρο σκοράρει πολύ. Στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να σημειώσει 21 πόντους σε 5 λεπτά. Για να προχωρήσουμε είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Έχουμε 13 παίκτες, τους πιστεύουμε και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε ρυθμό, να ρολάρουμε και να κερδίζουμε!». Απένειμε τα εύσημα στους συνεργάτες του λέγοντας πως «θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου, έβαλαν πολύ δουλειά με λεπτομέρεια» και συμπληρώνει: «Θέλω να συγχαρώ τον κόσμο μας, που μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Τους έχουμε ανάγκη, τους θέλουμε δίπλα μας, η ομάδα με τους φιλάθλους δίπλα της μπορεί να φτάσει ψηλά».

Ο Στίβεν Γκρέϊ από την πλευρά του, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Είχαμε πολύ ενέργεια, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και πετύχαμε τον στόχο μας».

Από την πλευρά του ο προπονητής της VEF Riga Γιάνις Γκαϊλίτις, τόνισε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεχθήκαμε καλάθια με κάθε δυνατό τρόπο. Δυσκολευτήκαμε στην επίθεση και από τα πρώτα λεπτά βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Μου αρέσει η ομάδα μου, έχουμε παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά σ' αυτό το επίπεδο. Μπορεί να μην παίξαμε πολύ καλά, αλλά προσπαθήσαμε σκληρά. Επιστρέψαμε στο σκορ δυο φορές, πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε πιο έξυπνα και πιο ομαδικά. Το Περιστέρι χρησιμοποίησε περισσότερους παίκτες, πήρε 59 πόντους από τον πάγκο και ήταν πιο φρέσκοι ενώ εμείς είχαμε παίκτες που έπαιξαν 35 λεπτά και στο τέλος ήταν κουρασμένοι… Μπορούμε όμως να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι».

Ενώ, ο Ρόμπερτ Στούμπρις, σχολίασε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο καταφέραμε να επιστρέψουμε δυο φορές από τους 20 πόντους. Στο ημίχρονο ο κόουτς μας είπε να παίξουμε με καρδιά. Ο αντίπαλος είχε περισσότερη ενέργεια από εμάς. Οι οπαδοί του αντιπάλου είναι τρελοί, αλλά μου άρεσε η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν!».


Μοιράσου το