Ζούρος: «Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με τη Γκαζίαντεπ»

Το πρώτο παιχνίδι μετά από 15 χρόνια στην Ευρώπη δίνει την Τρίτη (15/10, 19:00) το Περιστέρι winmasters με τη Γκαζίαντεπ επί τουρκικού εδάφους στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από πολλά χρόνια στην Ευρώπη και θα έχουμε την δυνατότητα να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να μπορέσουμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των «κυανοκιτρίνων» για την αυριανή «μονομαχία» με την τουρκική ομάδα.

«Είναι μια έμπειρη ομάδα, πολύ δυνατή που έχει χάσει δυο παιχνίδια από τις πολύ ισχυρές Φενέρμπαχτσε και Τόφας και διαθέτει τον ίδιο προπονητή. Είναι ένα καλά δουλεμένο σύνολο και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε μέσα από την άμυνα μας να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους».

Ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή του Περιστερίου winmasters, αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, εξαιτίας του διαστρέμματος που τον ταλαιπωρεί.

Μοιράσου το