Αναζητώντας την πρώτη νίκη στο Ρέθυμνο

Το Περιστέρι winmasters θα βρεθεί για τέταρτη φορά στην ιστορία του στο Ρέθυμνο και θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη μέσα στο “Μελίνα Μερκούρη”.

Η τελευταία αναμέτρηση τη σεζόν 2018 -2019 ανέδειξε νικητές τους Κρήτες με σκορ 83 – 73.

Σχολιάζοντας το επερχόμενο ματς ο, εκ των αρχηγών του Περιστερίου, Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε: «Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για μας στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε μια ομάδα όπως είναι το Ρέθυμνο το οποίο έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα πρώτα του ματς. Εμείς από την μεριά μας πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για 40 λεπτά, να εκτελέσουμε το πλάνο των προπονητών μας, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας».

Αισιόδοξος για τη νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings εμφανίστηκε ο Χρήστος Σαλούστρος.

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε από εκεί που αφήσαμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή… Δηλαδή από την πιεστική μας άμυνα, που μας έδωσε το μεγάλο πλεονέκτημα για να φτάσουμε στη νίκη. Είναι ένα παιχνίδι που δεν πρέπει σε κανένα σημείο να μείνουμε άπραγοι, αλλά να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε στον δρόμο που είμαστε από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του» έγραψε ο 29χρονος γκαρντ στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του Ε.Σ.ΑΚ.Ε.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το Σάββατο 5/10 στις 15.45 από την ΕΡΤ 2 και διαδικτυακά από την ERTPLAY 4.

Μοιράσου το