Σαλούστρος: “Έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις”

Το Περιστέρι winmasters θα δώσει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς κι ο Χρήστος Σαλούστρος είναι αισιόδοξος για την νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings (5/10, 15:45, ΕΡΤ2)

O 29χρονος γκαρντ έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του Ε.Σ.ΑΚ.Ε. πως “ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με νίκη μπροστά στον κόσμο μας επί του Ηρακλή. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, υπήρχαν φίλαθλοι και των δυο ομάδων στις εξέδρες και μπορώ να πω ότι θύμιζε ντέρμπι από τα παλιά! Ανήκει όμως στο παρελθόν.

Από την Δευτέρα προετοιμαζόμαστε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με το Ρέθυμνο στην Κρήτη. Μια ομάδα που ξέρουμε το στυλ παιχνιδιού της. Αρέσκεται στο να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο, παίζει πολύ τρανζίσιον και πηγαίνει σε όσο το δυνατόν περισσότερες κατοχές μπάλας.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ξεκινήσουμε από εκεί που αφήσαμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή… Δηλαδή από την πιεστική μας άμυνα, που μας έδωσε το μεγάλο πλεονέκτημα για να φτάσουμε στη νίκη. Είναι ένα παιχνίδι που δεν πρέπει σε κανένα σημείο να μείνουμε άπραγοι, αλλά να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε στον δρόμο που είμαστε από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του.

Διανύουμε άλλη μια εβδομάδα, όπου θα παίξουμε ένα παιχνίδι, πριν ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας και στο Basketball Champions League. Βοηθάει καθώς έχουμε μεγαλύτερο περιθώριο ξεκούρασης, αλλά αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας αποπροσανατολίζει, αφού έχουμε να διανύσουμε έναν μαραθώνιο. Προσωρινά κάνουμε μια στάση για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά σύντομα θα έχουμε και δεύτερη στάση για τα ευρωπαϊκά ματς.

Γι’ αυτό όμως εμείς διαθέτουμε 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες, καθώς πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Μοιράσου το