Επίσημη πρώτη με Ερυθρό Αστέρα

Την πρώτη της εμφάνιση μπροστά στο κοινό της πραγματοποιεί η φετινή ομάδα του Περιστερίου, υποδεχόμενη τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, απόψε Πέμπτη 19/9, στις 19:00, στο Κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Ύστερα από μία σειρά φιλικών κεκλεισμένων των θυρών και την κατάκτηση του τουρνουά Happy Casa Cup στην Ιταλία, η ομάδα του Ηλία Ζούρου συνεχίζει την προετοιμασία της, με μία δυνατή δοκιμή απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Η σερβική ομάδα είναι πρωταθλήτρια της Αδριατικής Λίγκας και φέτος θα συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα.

Εκτός από τη νέα ομάδα του Περιστερίου και τα νέα της αποκτήματα, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μερικούς γνώριμους του ελληνικού μπάσκετ, αφού ο Ερυθρός Αστέρας έχει στις τάξεις του το Μίλαν Τόμιτς ως πρώτο προπονητή και τους Στράτο Περπέρογλου και Τζέιμς Γκιστ στο ρόστερ του.

Ακόμη, θα μπορέσουν να γνωρίσουν έναν από τους σπουδαιότερους παίκτες που έπαιξαν ποτέ στην Ελλάδα, τον Όντι Νόρις, που θα τιμηθεί από το Περιστέρι 25 χρόνια μετά το τελευταίο του ματς με τα κυανοκίτρινα.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://tinyurl.com/y25nlyy4 και την ώρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Μοιράσου το