Με Βασιλόπουλο και Καράμπελα η προπόνηση του Περιστερίου. Την Τετάρτη 18/9 η Media Day

Με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τον Ζώη Καράμπελα να δίνουν κανονικά το «παρών» πραγματοποιείται η σημερινή (17/9) προπόνηση του Περιστερίου.

Ο Ηλίας Ζούρος είχε δώσει ρεπό μετά την χθεσινή άφιξη από την Ιταλία και την συμμετοχή στο τουρνουά «Happy Casa Cup» στο Μπρίντιζι, όπου η ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση.

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» θα έχει από σήμερα στην διάθεση του τον έμπειρο φόργουορντ που του είχε δοθεί άδεια για να ξεκουραστεί μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας με την Εθνική ομάδα, ενώ ο νεαρός γκαρντ ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις που είχε στον αχίλλειο τένοντα.

Με όλους τους παίκτες σε ετοιμότητα ο Ηλίας Ζούρος θα δουλέψει, προκειμένου το Περιστέρι να είναι έτοιμο για τις επίσημες υποχρεώσεις του σε πρωτάθλημα και Basketball Champions League.

 

Αύριο η Media Day του Περιστερίου

 

Η ΚΑΕ Περιστέρι υπενθυμίζει ότι αύριο 18 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Media Day, για τα Μ.Μ.Ε. στο κλειστό «Α. Παπανδρέου».

Οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον προπονητή Ηλία Ζούρο και τους παίκτες της ομάδας από τις 16:00 έως τις 17:00.

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. για την διευκόλυνση του έργου τους να προσέλθουν στο γήπεδο έγκαιρα προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην διεξαγωγή της προπόνησης της ομάδας.

Μοιράσου το