Αναγνωρίστε τον και κερδίστε!

Μεγάλος διαγωνισμός από την ΚΑΕ Περιστέρι!

Μάντεψε ποιος μεγάλος παίχτης που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας κατά το παρελθόν απεικονίζεται στη φωτογραφία και κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για τον φιλικό αγώνα Περιστέρι – Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, στις 19 Σεπτεμβρίου.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το διεθνές φιλικό δίπλα στο μυστικό πρόσωπο του διαγωνισμού, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που είναι η ζωντανή ιστορία του Περιστερίου. Στο βραβείο περιλαμβάνεται free parking pass και πρόσβαση στο VIP lounge του «Ανδρέας Παπανδρέου».

Πώς συμμετέχω στον διαγωνισμό

Αν επιθυμείς να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό:

  1. Κάνε like ή follow στο Facebook, Twitter ή Instagram .
  2. Άφησε την απάντησή σου κάτω από τη φωτογραφία που θα αναρτηθεί σε Facebook, Twitter, Instagram.
  3. Μην ξεχάσεις να κάνεις tag ή mention το άτομο που θα πάρεις μαζί σου στο γήπεδο! Ο/Η συνοδός σου πρέπει να ακολουθεί τουλάχιστον μία σελίδα της ομάδας μας στα social media.
  4. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να δώσει μία και μόνο απάντηση σε κάθε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις και στα 3 social media της ομάδας μας αυξάνοντας τις συμμετοχές σου! Διπλά σχόλια ακυρώνουν εξολοκλήρου τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό.

Πώς θα μάθω αν κέρδισα

Ο νικητής του διαγωνισμού θα αναδειχθεί μέσα από κλήρωση μεταξύ όσων απάντησαν σωστά, θα ανακοινωθεί μέσω σχετικής ανάρτησης στην επίσημη ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας μας και θα ειδοποιηθεί μέσω προσωπικού μηνύματος.

Για το φιλικό Περιστέρι – Ερυθρός Αστέρας έχει ορισθεί γενική είσοδος €5, ενώ τα εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Κλειστού “Ανδρέας Παπανδρέου” (Τζον Κένεντι και Γιαννιτσών 81Α, Περιστέρι).

Σημειώνεται ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας του Περιστερίου γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: https://tinyurl.com/y25nlyy4

Όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν τις περυσινές τους θέσεις, μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΚΑΕ (Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου”, Τζον Κένεντι και Γιαννιτσών 81Α, τηλ. 2105777147), Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις κάρτες διαρκείας της ΚΑΕ Περιστέρι για τη σεζόν 2019-2020 εδώ: https://tinyurl.com/y6bscbsp

#peristeribc #TogetherWeFly

Μοιράσου το