Γκρέι: Η ομάδα μεγαλώνει μαζί σου

Μετά την περσινή, επιτυχημένη σεζόν, ο Στίβεν Γκρέι θέλει να δώσει συνέχεια και στη φετινή! Γι’ αυτό καλεί τον κόσμο του Περιστερίου δίπλα στην ομάδα:

“Πραγματικά, ανυπομονούμε γι’ αυτήν την ευκαιρία. Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που ο Σύλλογος μετείχε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το ίδιο ισχύει και για μένα. Γι’ αυτό θέλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία, να χτίσουμε πάνω σε όσα πετύχαμε πέρυσι, να το δούμε σαν ένα μεγάλο ταξίδι και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα που περνάει. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε”.

Σημειώνεται ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας του Περιστερίου γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: https://tinyurl.com/y25nlyy4

Όσοι επιθυμούν να ανανεώσουν τις περυσινές τους θέσεις, μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΚΑΕ (Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου”, Τζον Κένεντι και Γιαννιτσών 81Α, τηλ. 2105777147), Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Όλες οι λεπτομέρειες για τις κάρτες διαρκείας της ΚΑΕ Περιστέρι για τη σεζόν 2019-2020 εδώ: https://tinyurl.com/y6bscbsp

#peristeribc #TogetherWeFly

Μοιράσου το