Γόντικας: «Να ξεπεράσουμε το ταβάνι μας»!

Από τα νέα πρόσωπα στο Περιστέρι ο Κώστας Γόντικας, με την παρουσία του να ενισχύει την γραμμή των ψηλών της ομάδας. Οι «κυανοκίτρινοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους στα Γιάννενα, όπου βάζουν τα θεμέλια για μια απαιτητική σεζόν, όπου θα έχουν διπλές υποχρεώσεις (πρωτάθλημα και Basketball Champions League).

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας. Όλο αυτό το διάστημα δίνουμε έμφαση στην φυσική κατάσταση και την τακτική, για να έρθουμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, γιατί με τα διπλά παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι» εξηγεί ο Κώστας Γόντικας για την σκληρή δουλειά που γίνεται στα Γιάννενα.

«Το Περιστέρι χτίστηκε με ξεκάθαρο στόχο από τον προπονητή και όλοι δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους της ομάδας και για θέσεις. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και μακάρι να ξεπεράσουμε και το ταβάνι μας! Επιθυμία μας είναι κάθε ημέρα να γινόμαστε καλύτεροι» παρατηρεί ο δυναμικός σέντερ του Περιστερίου.

Η παρουσία του κόσμου και η στήριξη αυτή της προσπάθειας που κάνουν ο Ηλίας Ζούρος με τους παίκτες του είναι κάτι που δεν ξέχασε ο 25χρονος άσος λέγοντας πως «θέλουμε ο κόσμος να έρθει και να μας βοηθήσει, η χρονιά είναι δύσκολη με τα διπλά παιχνίδια που θα δώσουμε και η παρουσία των φιλάθλων μας, θα μας δώσει δύναμη, ώστε να παλέψουμε με την ψυχή και την καρδιά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Μοιράσου το