Παπανικολόπουλος: «Να αποκτήσουμε ως σύνολο ομοιογένεια»

Τις βάσεις για μια απαιτητική χρονιά, όπου υπάρχουν διπλές υποχρεώσεις (ελληνικό πρωτάθλημα και Basketball Champions League) βάζει το Περιστέρι στα Γιάννενα. Ο Ηλίας Ζούρος και οι συνεργάτες του μέσα από ένα πρόγραμμα που εκπόνησαν θέλουν η ομάδα να είναι έτοιμη μόλις ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια. Για να συμβεί αυτό οι «κυανοκίτρινοι» δουλεύουν σκληρά δυο φορές την ημέρα, δίνοντας έμφαση στην φυσική κατάσταση, αλλά και την τακτική.

«Δουλεύουμε σκληρά από την πρώτη ημέρα που ήρθαμε στα Γιάννενα, οι συνθήκες που υπάρχουν είναι πολύ καλές και το κύριο μέλημα μας είναι να αποκτήσουμε ως ομάδα την κατάλληλη ομοιογένεια για να είμαστε έτοιμοι για τις διπλές υποχρεώσεις μας τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Basketball Champions League» υποστήριξε ο Νίκος Παπανικολόπουλος εκ των συνεργατών του Ηλία Ζούρου στο Περιστέρι.

«Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα είναι πολύ καλό και έχουμε το χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Βέβαια, ειδικά την φετινή σεζόν όπου ξεκινούν τα επίσημα παιχνίδια νωρίτερα, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι πιο νωρίς για τα επίσημα παιχνίδια» συμπλήρωσε.

Μοιράσου το