Οι αφίξεις και η «πρώτη»

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα χρονιά ξεκίνησε για το Περιστέρι, που υποδέχεται τους ξένους της ομάδας στο «Ελ. Βενιζέλος».

Συγκεκριμένα, φτάνουν κατά σειρά στην Αθήνα για να ενσωματωθούν στην ομάδα του Περιστεριού, ο Michael Morrison, ο Moses Kingsley και αργότερα ο William “Will” Hatcher και ο Brayon “B.J.” Blake.

Το πρωί της Δευτέρας, οι παίκτες της ομάδας θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις στην Βιοϊατρική Περιστερίου και στην συνέχεια θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις σε γκρουπ στον Φιλοκτήτη στο Κορωπί. 

Το απόγευμα της Δευτέρας στις 6, είναι προγραμματισμένη η «πρώτη» της ομάδας στο Κλειστό «Α. Παπανδρέου», όπου ο Ηλίας Ζούρος θα καλωσορίσει τους παίκτες και θα τους ενημερώσει για το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» δεν θα έχει στην διάθεση του τον αρχηγό Παναγιώτη Βασιλόπουλο, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική ομάδα, ενώ θα είναι παρών ο Χρήστος Σαλούστρος, που συμμετείχε μέχρι πριν από μερικές ημέρες στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο διεθνής φόργουορντ θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων στα Γιάννενα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Περιστερίου από την Πέμπτη 22 μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Μοιράσου το