Τζάμπολ στο Πανελλήνιο Παίδων

Οι Παίδες είναι έτοιμοι για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα (22-26/6) και στο Μέτσοβο θα αναζητήσουν… το όραμα!

 Η αγωνιστική χρονιά οδεύει προς το τέλος της και οι πρωταθλητές της Ε.Σ.Κ.Α. θέλουν να την ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, η πρωτιά είναι αυτοσκοπός και μαζί με τους παίκτες του Νίκου Ρήγγα, θα την διεκδικήσουν ο Αστέρας Καβάλας, ο Προμηθέας Πατρών, ο Πανιώνιος, η Κάλυμνος και η Ακαδημία “10”. Ωστόσο, για τον προπονητή του Γ.Σ.Π., στόχος είναι άλλος: “Ο δικός μας ο στόχος είναι να έχουμε μία καλή εικόνα στο τουρνουά, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που θα παίξουμε. Δεν θα πω πως, στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι ή να μπούμε στα μετάλλια. Δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να έχουμε μία αξιοπρεπή παρουσία και κάθε παιχνίδι που θα παίζουμε, να το βλέπουμε ξεχωριστά”.

“Είμαστε περήφανοι για την πορεία των παιδιών”

Σε ερώτηση αναφορικά με το άγχος που μπορεί να παρουσιάσουν αθλητές ηλικίας 15 και 16 χρονών, ο Νίκος Ρήγγας απάντησε πως “οι Παίδες πήραν το πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α. χωρίς την πίεση του φαβορί. Έτσι θα παίξουμε και στο Πανελλήνιο, πάλι χωρίς την πίεση του φαβορί και της πρώτης θέσης και νομίζω πως έτσι θα λειτουργήσει και ευεργετικά για τα παιδιά. Δεν θα έχουν άγχος, δεν θα έχουν πίεση, θα πάνε να παίξουνε… Είμαστε περήφανοι για την πορεία τους κι ότι βγει”!

“Το παράδειγμα του Ζώη δίνει όραμα στους υπόλοιπους”

 Όσον αφορά την προσωπική του φιλοδοξία και με το τι θα είναι ευχαριστημένος στο τέλος του τουρνουά, ο 34χρονος τεχνιξός απάντησε: “Το ζωντανό παράδειγμα είναι πάντα πιο δυνατό. Η εικόνα είναι πιο δυνατή από τα λόγια. Έτσι λοιπόν, το παράδειγμα του Ζώη (σ.σ. Καράμπελα) που στα χέρια του κόουτς Πεδουλάκη έχει γίνει παίκτης επιπέδου Α1, κάνει να παιδιά να βλέπουν και να οραματίζονται τους εαυτούς τους. Αυτό είναι υγιής, είναι καλό κι αυτό είναι και το ζητούμενο”.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

 Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κάνει τζάμπολ το Σάββατο (22/6) και στην πρεμιέρα του, ο Γ.Σ.Π. Θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα Καβάλας (20:00). Το μεσημέρι της Κυριακής (23/6) θα βρει απέναντι του την πρωταθλήτρια Ε.Σ.ΚΑ.Θ., Ακαδημία “10” (16:00) για να ακολουθήσει ο Προμηθέας Πατρών (24/6, 15:00), η Κάλυμνος (25/6, 18:00) και ο πρωταθλητής Ε.Σ.Κ.Α.Ν.Α., Πανιώνιος (26:00, 14:00)

Ρόστερ

Νο. Ονοματεπώνυμο Θέση

4. Παναγιώτης Παρδακίδης 1-2

5. Βαγγέλης Λειβαδίτης 5

6. Ηλίας Μανιάς 1-2

7. Νάσος Κακαβούλας 2-3

8. Κυριάκος Αγνόγλου 4

9. Βαγγέλης Σελούλης 4

10. Νίκος Παπανδρέου 1-2

12. Τζουλιάνο Τόλα 5

13. Νίκος Κουστένης 3

14. Κωνσταντίνος Γουλοσπύρος 4

15. Κωνσταντίνος Συμεωνίδης 4

16. Δημήτρης Δεϊμέζης 3

17. Διαμαντής Γρηγορόπουλος 1-2

18. Παναγιώτης Ασλάν 4

19. Κωνσταντίνος Στουρνάρας 4

Προπονητής: Νίκος Ρήγγας

Βοηθός προπονητή: Κωνσταντίνος Σκουφάκης

Γυμναστής: Μάνος Κότσης

Φυσιοθεραπευτής: Γιάννης Κάγκας

Έφορος: Άκης Παπακωνσταντίνου


Μοιράσου το