Ήττα και 1-1

Το Περιστέρι Βίκος Cola δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο break με αποτέλεσμα, η ήττα από την Α.Ε.Κ. με 71-79 να φέρει την σειρά των “μικρών” τελικών στο 1-1.

Με τον Γάιο Σκορδίλη να τελειώνει τις φάσεις εντός ζωγραφιστού και να τον μιμούνται έξω απ’ αυτό οι Steven Gray και Chris Flemmings, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη προσπέρασε με 18-17 πριν αναλάβει δράση ο Ben Bentil. Δύο συνεχόμενα τρίποντα του Γκανέζου έκανα το 26-17 για να φτάσει η διαφορά και σε διψήφια επίπεδα όταν ο Ζώης Καράμπελας έφτασε μέχρι το lay up για το 28-17. Η συνέχεια ωστόσο, δεν ήταν ανάλογη κι αυτό γιατί οι κακές  επιλογές σε άμυνα και επίθεση, σε συνδυασμό με την ευστοχία των Dusan Sakota και Gabe York έφεραν το 47-47. 

 Στην αμέσως επόμενη επίθεση, ο αρχηγός της Α.Ε.Κ. Έβαλε σε θέση κυνηγού το Περιστέρι Βίκος Cola που μέχρι να ακουστεί η κόρνα της λήξης, δεν κατάφερε να ξανά προσπεράσει. Βρέθηκε μάλιστα και στο -10 (52-62) με τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο και Bentil να μειώνουν σε 71-75, δίχως όμως να υπάρχει συνέχεια. 


Μοιράσου το