Βασιλόπουλος: “Ικανοί για τα πάντα”

Το Περιστέρι Βίκος Cola ετοιμάζεται για τους “μικρούς” τελικούς με την Α.Ε.Κ. κι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, μαζί με τους συμπαίκτες του, θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης! 

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. πως “καλοκαίρι και το μυαλό αρχίζει να φεύγει σε παραλίες, θάλασσες και… κουβαδάκια! Ως προς το τελευταίο, δεν μπορώ και δεν θέλω να το αποφύγω. Πλησιάζει η ώρα που θα φτιάξουμε με τα αγόρια μου κάστρα στην άμμο, που θα βάλουμε μαγιό, μπρατσάκια και σωσίβια και η Μαρία να φωνάζει “όχι πολύ βαθιά…”.

Αρχίζω να μετράω αντίστροφα για τις διακοπές και τις οικογενειακές στιγμές (της όποιας) χαλάρωσης αλλά πριν από αυτό, έχω -κι έχουμε – μια δουλειά να κάνουμε. Να τελειώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Ούτως ή άλλως η χρονιά είναι πετυχημένη με την συμμετοχή μας στα ημιτελικά και την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά αφού μπορούμε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση, γιατί να μην το κάνουμε; Σαφώς και δεν είναι εύκολο, με την Α.Ε.Κ. θα παίξουμε και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας αλλά έχουμε αποδείξει πως είμαστε ικανοί για τα πάντα.

Ξεκουραστήκαμε μετά από ένα επίπονο πρόγραμμα όπου οι περισσότεροι παίκτες δεν ήταν μαθημένοι, δουλέψαμε σωστά αυτό το διάστημα αγωνιστικής απραξίας και είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα. Το κάναμε στα 30 παιχνίδια που έχουμε δώσει έως τώρα, το αυτό θα κάνουμε και στα επόμενα τρία… τέσσερα… ή πέντε! Όσα χρειαστεί για να τελειώσουμε με (ακόμα πιο) ψηλά το κεφάλι”. 

Μοιράσου το