Πεδουλάκης: “Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία”.

Το Περιστέρι Βίκος Cola κοίταξε στα ίσα τον Παναθηναϊκό, δεν κατάφερε να κάνει νίκη στην ημιτελική σειρά αλλά ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τους παίκτες του να βγαίνουν κερδισμένοι!  

Αμέσως μετά το τέλος του τρίτου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. ανέφερε πως “κάναμε μία σοβαρή και δυνατή προσπάθεια και είμαι ευχαριστημένος. Νομίζω πως κυρίαρχο στοιχείο ήταν η κούραση μας. Δώσαμε έξι παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών κι αυτό για μας ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν έχουμε το βάθος κι αυτό φάνηκε στο τέλος που δεν είχαμε την δύναμη να μετακινηθούμε και να βρούμε το “καθαρό” μυαλό.

Αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν μεγάλη εμπειρία. Όσο παίζεις με δυνατούς αντιπάλους, τόσο προσεγγίζεις τα πράγματα και τα απομυθοποιείς μέσα σου και είναι πολύ σημαντικό αυτό για μας. Είδαμε τι θα έχουμε του χρόνου. Τώρα ήμασταν κουρασμένοι από συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια κι αυτή θα είναι η κατάσταση την νέα σεζόν που θα υπάρχει και η Ευρώπη και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για όλους μας, για τους παίκτες, για τους προπονητές, για τον σύλλογο… Για όλους”. 

Σε ερώτηση για το πόσο καλό “φροντιστήριο” ήταν για τον Ζώη Καράμπελα οι μονομαχίες με τον Νικ Καλάθη, ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. απάντησε: “Το έχω ξαναπεί από την πρώτη φορά που παίξαμε. Ο Ζώης καλώς ήρθε στο επαγγελματικό μπάσκετ, ο Νικ είναι ένα πολύ έμπειρο παιδί, τον πίεσε, του πίεσε το μυαλό, κατάλαβε πως ήταν ο βασικός δημιουργός της ομάδας και τον πίεσε στο μυαλό πάρα πολύ. Υπήρχε κι ένας εκνευρισμός και από τους δύο και ήταν πολύ λογικό. Εμένα μου άρεσε που άντεξε και πνευματικά και σωματικά απέναντι σε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της Ευρώπης. Τον κυνήγησε, ήθελε να του πάρει την μπάλα, ήθελε να τον περιορίσει και νομίζω πως ήταν ότι καλύτερο για τον ίδιο. 

Μοιράσου το