Πεδουλάκης: “Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση”

Το Περιστέρι Βίκος Cola δεν τα κατάφερε στο Ο.Α.Κ.Α. κι ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν μπήκε στην διαδικασία να αναλύσει το παιχνίδι με τον Παναθηναικό. 

Αμέσως μετά το 86-66 και το 0-2 στην ημιτελική σειρά της Basket League, ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως “υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παικτών. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ομαδικά, αλλά είχαμε χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο. Ο Παναθηναϊκός είναι ποιοτικός με μεγάλα κορμιά. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.

Ερωτηθείς για την βράβευση του στο ημίχρονο της αναμέτρησης από τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δήλωσε: “Είναι πολύ τιμητικό να σε βραβεύσει ο Παναθηναϊκός. Έπαιξα έξι χρόνια, διετέλεσα και προπονητής. Με έμαθε να σκέφτομαι διαφορετικά και με βοηθά και στο Περιστέρι που είμαι. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και τον επίσημο Παναθηναϊκό και τον κόσμο. Υπάρχει αμοιβαία σχέση που στηρίζεται στην αλήθεια και απεικονίζει την προσπάθεια που έχει γίνει ως παίκτης και ως προπονητής”. 

Μοιράσου το