Βασιλόπουλος: “Διεκδικούμε το πρωτάθλημα”

Το Περιστέρι Βίκος Cola ετοιμάζεται για την σειρά με τον Παναθηναϊκό κι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έκαναν άπαντες για να φτάσει η ομάδα στα ημιτελικά!

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. Τόνισε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. πως “στην αρχή του πρωταθλήματος καθόμασταν στην τελευταία θέση, ως πρωτοεμφανιζόμενοι. Στόχος ήταν να γίνουμε γρήγορα ομάδα, ώστε να σωθούμε νωρίς και να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ. Μέσα από τις συγκυρίες και καταστάσεις που δεν αρέσουν, είμαστε στο Final 4 και διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Το να είμαστε 4άδα και να παίξουμε Ευρώπη του χρόνου ήταν κάτι που το δουλεύαμε κάθε μέρα. Χαίρομαι που είμαστε σε αυτή τη θέση, γιατί καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς δουλεύαμε για να φτάσουμε εδώ. Πρέπει να το απολαύσουμε και να κερδίσουμε εμπειρίες. Ό,τι καλύτερο γίνει, θα το διεκδικήσουμε”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην παραγωγική διαδικασία λέγοντας: “Έχουμε τρομερή παραγωγή ταλέντων και παίκτες που κάνουν πρωταθλητισμό. Κάπου έχουμε χάσει τις γενιές και πώς θα απορροφηθούν τα παιδιά. Πολλά χρόνια υπήρχε παραγωγή ταλέντων και αυτά τα ταλέντα χάνονταν. Δεν υπήρχε εξέλιξη. Φέτος αυτό έχει αρχίσει και αλλάζει. Βλέπω ότι σιγά σιγά οι ομάδες αντιλαμβάνονται την ανάγκη να προστατευτούν τα νέα παιδιά ώστε να απορροφηθούν, να πάρουν ευκαιρίες και να βγάλουμε σωστούς ανθρώπους”.

Μοιράσου το