Πανταζόπουλος: “Σας θέλουμε όλους κοντά μας”

Το Περιστέρι Βίκος Cola θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της Basket League τον Παναθηναϊκό κι ο Γιώργος Πανταζόπουλος καλεί τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το “Ανδρέας Παπανδρέου”. 

Ο τεχνικός διευθυντής του Γ.Σ.Π., μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας κι ανέφερε πως “έπειτα από διαδοχικές υπερβάσεις που τις πετύχαμε όλοι μαζί, με κόπο και ιδρώτα, οι αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό είναι ακριβώς αυτό: Η ανταμοιβή, η απόλαυση των κόπων μας! Επιστρέψαμε στην Α1 και σε λιγότερο από ένα χρόνο επιστρέψαμε και στην Ευρώπη! Βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, είδαμε την ομάδα όχι απλά να πετυχαίνει τους στόχους της αλλά πολλές φορές να ξεπερνάει τις προσδοκίες όλων μας…

Τώρα, θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας για να αναμετρηθούμε με τον πανίσχυρο Παναθηναϊκό και να παλέψουμε για το καλύτερο! Τώρα, σας θέλουμε όλους κοντά μας για να  χειροκροτήσουμε τον κόουτς Πεδουλάκη και τους παίκτες μας, να επιβραβεύσουμε όσους πάλεψαν για να φτάσει το Περιστέρι τόσο ψηλά, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα! Τώρα είναι η ώρα για το πιο δυνατό χειροκρότημα…”

Να σημειωθεί πως η προπώληση των εισιτήριων για την πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (29/5, 19:00) έχει ξεκινήσει. Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τα “μαγικά” χαρτάκια μόνο από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. τα οποία θα είναι ανοιχτά (έως και ανήμερα του αγώνα) από τις 12:00 έως τις 20:00. 

Μοιράσου το