Πεδουλάκης: “Τα κατάφεραμε”

Το Περιστέρι Βίκος Cola συνεχίζει στα ημιτελικά της Basket League κι ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην χρονιά που ήταν γεμάτη όνειρα!

Ο τεχνικός του Γ.Σ.Π., αμέσως μετά το 74-64 επί του Ηφαίστου ανέφερε πως “ήταν ένα ματς με πολύ στρεσογόνες καταστάσεις, ιδιαίτερα από την πλευρά μας. Αναμενόμενο. Νομίζω πως αυτό που μας κράτησε ήταν η συγκέντρωση μας στην άμυνα, είχε “στραβώσει” στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι για μας, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, δεν γυρίζαμε την μπάλα, δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και έμοιαζε σαν να μπαίναμε για πρώτη φορά στο γήπεδο. Γι’ αυτό φταίει και η αδρεναλίνη που μας θόλωσε το μυαλό.

Νομίζω πως σε εκείνο το σημείο ο μικρός (σ.σ. ο Ζώης Καράμπελας) βοήθησε την ομάδα να απεγκλωβιστεί και να βρει καλές αποφάσεις και στο τέλος να κερδίσουμε. Μπήκαμε στην τετράδα, επίτευγμα που αποτυπώνει μια προσπάθεια ετών του συλλόγου. Εμείς ξεκινήσαμε φέτος με όνειρα να είμαστε ανταγωνιστικοί, να δημιουργήσουμε μία ομάδα η οποία θα είναι σεβάσμια απ’ όλους τους αντιπάλους και θεωρώ πως καθ΄όλη την χρονιά, τα καταφέραμε. Και με τις νίκες που κάναμε, και επί μεγάλων αντιπάλων αλλά και στα “πρέπει”, ειδικά στα τελευταία, ήμασταν εκεί.

Συνεχίζουμε και το ζητούμενο τώρα είναι να μην θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο. Με το ίδιο σκεπτικό μας να μπορέσουμε να δυναμώσουμε τον ελληνικό κορμό κι αυτό θα μας κάνει δυνατότερους τα επόμενα χρόνια”. 

Μοιράσου το