Βασιλόπουλος: “Το χρωστάμε στους εαυτούς μας”

Περιστέρι Βίκος Cola και Ήφαιστος Λήμνου ολοκληρώνουν την μεταξύ τους σειρά το Σάββατο (25/5, 19:30) και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θέλει την πρόκριση για πολλούς και διαφόρους λόγους. 

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.ΑΚ.Ε. πως “τι Game of Thrones και Stranger Things; Το ενδιαφέρον βρίσκεται στα παιχνίδια με τον Ήφαιστο. Πολύ αμφίρροπη η σειρά (το ξέραμε άλλωστε άπαντες) με ωραίο μπάσκετ, αν και στο παιχνίδι της Λήμνου έπρεπε να “πετάξουμε” ένα ημίχρονο για να αποδώσουμε αυτά που μπορούμε. Και με οδηγό την εικόνα του δεύτερου εικοσαλέπτου, θα μπούμε δυνατά στο παιχνίδι του Σαββάτου που, αν και κλισέ, έχει τον χαρακτήρα “τελικός”.

Μυστικά δεν υπάρχουν. Έχουμε παίξει με τον Ήφαιστο πέντε φορές μέσα στην χρονιά, συνεπώς κανείς δεν έχει να κρύψει τίποτα από κανένας και όλοι ξέρουν όλους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από την δική μας μεριά, είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι εξ αρχής. Μας έλειπε το “καθαρό μυαλό” στην Λήμνο και την πατήσαμε. Ελπίζω να μην επαναληφθεί διότι αυτή την φορά το λάθος θα είναι ολέθριο.

Έχουμε φτάσει να αγωνιζόμαστε τέλη Μαϊου, είμαστε μια ανάσα από την τετράδα και θέλουμε όσο τίποτα συνεχίσουμε την πορεία μας. Αφενός γιατί το χρωστάμε στους εαυτούς μας κι αφετέρου, στην Ιστορία του συλλόγου”. 

Μοιράσου το