Βασιλόπουλος: “Αναμονή τέλος. Ξεκινάμε…”

Τα playoffs ξεκινάνε, το Περιστέρι Βίκος Cola θα υποδεχθεί τον Ήφαιστο Λήμνου (18/5, 19:30) κι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θέλει να δώσει συνέχεια στην Ιστορία!

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. Έγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. πως “ποιος να μας το έλεγε πως σε διάστημα οκτώ μηνών, θα κερδίζαμε όλους τους “μεγάλους” του ελληνικού πρωταθλήματος και πως θα τερματίζαμε στην δεύτερη θέση. Για να μην αναφέρω το αήττητο σερί που είχαμε στο ξεκίνημα της σεζόν με επτά νίκες! Πραγματικά, καταφέραμε να πετύχουμε κάτι μοναδικό, κάτι ασύλληπτο! Και δεν έχουμε τελειώσει ακόμα…

Η αναμονή έφτασε στο τέλος της και από το Σάββατο, ξεκινάνε τα playoffs. Έχουμε την τύχη να παίζουμε με πλεονέκτημα έδρας αλλά αυτό δεν αρκεί για να μας οδηγήσει στα ημιτελικά. Απαιτείται μεγάλη προσοχή κι ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση, πόσω μάλλον όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλοδουλεμένη ομάδα, με επιθετικό ταλέντο όπως είναι ο Ήφαιστος.

Θα είναι το τέταρτο φετινό μας παιχνίδι (σ.σ. Κύπελλο και τα δύο παιχνίδια της Basket League), ξέρουμε πως παίζουν και το ίδιο συμβαίνει και από την άλλη. Συνεπώς, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Την νίκη θα την πάρει αυτός που θα είναι αποφασισμένος και συγκεντρωμένος. Μακάρι να είμαστε εμείς αυτοί.

Στο σημείο που έχουμε φτάσει, θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται! Το επιβάλει η φετινή μας διαδρομή αλλά και η ιστορία του συλλόγου! Με την βοήθεια και του κόσμου, θα τα καταφέρουμε! Μας αξίζει ένα γεμάτο γήπεδο και τους αξίζει ένα μεγάλο “ευχαριστώ”!

Μοιράσου το