Βασιλόπουλος: “Να πανηγυρίσουμε κάτι μοναδικό”

Στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Basket League, το Περιστέρι Βίκος Cola θα υποδεχθεί τον Π.Α.Ο.Κ. (8/5, 17:30) και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος εύχεται την νίκη και την… τετράδα!

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π.  έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. πως “πρώτα απ’ όλα, να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία! Κατά δεύτερον, να δώσω συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα του Γ.Σ.Π. για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Είναι μια τεράστια επιτυχία γι’ αυτά τα παιδιά καθώς πολλά από αυτά, δεν είχαν ξαναπαίξει σε τέτοιο τουρνουά και ίσως να μην έχουν την ευκαιρία να ξανά παίξουν. Πολλά μπράβο και εύχομαι να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών που έχουν χαράξει τους τελευταίους μήνες.

Τώρα, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ.… Τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας και θα κρίνει την θέση και τον αντίπαλο μας στα playoffs. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Σαφώς και δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση καθώς και ο Π.Α.ΟΚ. είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει συσπειρώνουν ακόμα περισσότερο τους παίκτες, Δεν χρειάζεται να θυμίσω τι είχε συμβεί στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι…

Γι΄αυτό λοιπόν, απαιτείται προσοχή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι εξ αρχής, να βοηθήσουμε και τον Chris (σ.σ. Flemmings) που ήρθε τώρα στην ομάδα και στο τέλος της ημέρας, να πανηγυρίσουμε κάτι μοναδικό. Γιατί, δεν πρέπει να ξεχνάνε που ήταν έναν χρόνο πριν. Όλοι μαζί καταφέραμε να πανηγυρίσουμε σπουδαίες επιτυχίες σε αυτό το διάστημα και θέλουμε να υπάρχει και συνέχεια.

Ραντεβού στο γήπεδο!”

Μοιράσου το