Βασιλόπουλος: “Θέληση υπάρχει”

Το Περιστέρι Βίκος Cola ταξιδεύει προς το Ρέθυμνο και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος βλέπει πως με σωστή δουλειά και θέληση μπορεί να έρθει μία ακόμα νίκη. 

 Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. πως “έχουμε φτάσει στο πιο κομβικό σημείο του πρωταθλήματος όπου τα δύο παιχνίδια που απομένουν, θα κρίνουν και την θέση κατάταξης και το ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε στα playoffs. Γι΄αυτό και πρέπει να δείξουμε ακόμη περισσότερη συγκέντρωση στο πλάνο μας.

Καταφέραμε την περασμένη εβδομάδα να διαχειριστούμε το “πρέπει” διότι προερχόμασταν από τον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και τα πήγαμε εξαιρετικά. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα, απέναντι στο Ρέθυμνο. Αναμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς το Ρέθυμνο παραμένει “ζωντανό” στο κόλπο της παραμονής και θα μπει αποφασισμένο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Γι’ αυτό λοιπόν, απαιτείται μεγάλη προσοχή.

Δουλεύουμε σωστά, η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη, η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα είναι ψηλά και μπορούμε και παραπάνω. Θέληση υπάρχει”!


Μοιράσου το