Πεδουλάκης: “Θέλουμε να δημιουργήσουμε ποιοτικούς παίκτες”

Το Περιστέρι Βίκος Cola δεν τα κατάφερε απέναντι στον Πανιώνιο (77-75) με τον Αργύρη Πεδουλάκη να στέκεται στα λάθη αλλά και την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του. 

 Ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. Ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως “κάναμε πάρα πολλά λάθη σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας. 21 λάθη ήταν πάρα πολλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να “φάμε” 25 πόντους στον αιφνιδιασμό. Ήμασταν βέβαια και αρκετά άστοχοι… Νομίζω πως αυτά τα δύο στοιχεία συντέλεσαν στο να χάσουμε το παιχνίδι. Προχωράμε όμως, κάναμε την προσπάθεια μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”.

Σε ερώτηση για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τον τελευταίο καιρό (σ.σ. ήττα από το Λαύριο και νίκη επί του Παναθηναϊκού) απάντησε: “ Εμείς έχουμε το ίδιο μπάτζετ με τον Πανιώνιο. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα παίρνεις με το μυαλό. Είστε μια ομάδα που έχει σκαμπανεβάσματα κι αυτό είναι λογικό γιατί είναι η πρώτη μας χρονιά. Τα παιδιά “περπατάνε” την εμπειρία και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Τα παιδιά που μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις και παιχνίδια, είναι σε άλλα κλαμπ. Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε τέτοια παιδιά. Είμαστε μια ομάδα που είναι σοβαρή σε όλο το πρωτάθλημα, ακόμα και σήμερα. Ήμασταν άστοχοι αλλά προσπαθήσαμε. Το Λαύριο ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Στο Λαύριο, όπως είχα πει και τότε, δεν είχαμε πάει καν. Σήμερα, είχαμε καταστάσεις. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με καλό ρόστερ, είχε πνιγεί στο άγχος λόγω του κακού ξεκινήματος αλλά εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε έπαρση, ούτε αλαζονεία… Εγώ το ξέρω πολύ καλό, έχω την εμπειρία. Μπορεί να αρέσει στους δημοσιογράφους η βαθμολογία αλλά το έχω πει πολλές φορές που δεν είμαστε ομάδα για να βρισκόμαστε στις πέντε πρώτες θέσεις. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα γι’ αυτό. Το ότι βρισκόμαστε σε αυτή την θέση, είναι από την προσπάθεια των παιδιών και από την καθημερινή δουλειά που κάνουνε”. 


Μοιράσου το