Πεδουλάκης: “Μία από τις πιο τραγικές μας εμφανίσεις”

Το Περιστέρι Βίκος Cola δεν τα κατάφερε απέναντι στο Λαύριο με τον Αργύρη Πεδουλάκη να τονίζει χαρακτηριστικά πως “δεν ήμασταν καν στο γήπεδο”.

Ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με το τέλος της αναμέτρησης με το Λαύριο, πως “ νομίζω πως ήταν μία από τις πιο τραγικές εμφανίσεις που έχουμε κάνει. Δεν ήμασταν στο γήπεδο και νομίζω πως το μυαλό μας ήταν στο τριήμερο και γι΄αυτό, πρώτος απ’ όλους φταίει ο προπονητής. Σας ευχαριστώ, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για το παιχνίδι. Δεν θέλαμε να παίξουμε, να βάλουμε το κορμί μας, να πιέσουμε. Δεν είχαμε στο παιχνίδι ούτε το μυαλό ούτε το σώμα μας”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης δήλωσε: “Έχουμε κάνει μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη, με μία πολύ καλή εμφάνιση, οπότε πρέπει να δώσουμε τα συγχαρητήρια στους παίχτες μας και σε αυτούς που παίξανε και σε αυτούς που ήταν εκτός 12αδας. Γιατί εδώ και αρκετό καιρό κάνουν μία δυνατή και καλή προσπάθεια, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πλέον σε ένα σωστό δρόμο. Όμως πέρα από την καλή εμφάνιση δεν έχουμε κερδίσει τίποτα άλλο πέρα από δύο πόντους

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό και χρειαζόμαστε ακόμα νίκες για να είμαστε σίγουροι για την κατηγορία. Καμιά φορά, αυτές οι μεγάλες νίκες σε εφησυχάζουν και σε χαλαρώνουν και αυτό δεν το θέλουμε με τίποτα ειδικά με τα παιχνίδια που ακολουθούν που είναι πάρα πολύ δύσκολα και όλες οι ομάδες στο finish του πρωταθλήματος θα καταβάλουν τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια. Και οι ομάδες που κινδυνεύουν να σωθούν και οι υπόλοιπες που είναι στη υψηλότερες θέσεις, να καταλήξουν στην μεγαλύτερη δυνατή θέση. Εύχομαι στο Περιστέρι καλή συνέχεια”.

Μοιράσου το