Βασιλόπουλος: “Αρνούμαι να μιλήσω για μπάσκετ…”

Το Περιστέρι Βίκος Cola θα βρεθεί στο Λαύριο για αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα αλλά ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ούτε που θέλησε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κι έχει λόγο γι’ αυτό…

 Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. πως “αρνούμαι να μιλήσω για μπάσκετ και να πούμε τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι με το Λαύριο όταν, εν έτει 2019, συμβαίνουν επεισόδια μέσα στα γήπεδα. Είναι κατακριτέα, τα καταδικάζουμε κι εγώ προσωπικά, ντρέπομαι! Ντρέπομαι γιατί είμαι ένας άνθρωπος που παίζω μπάσκετ για να έρθει η οικογένεια μου να με δει, για να με χειροκροτήσουν τα παιδιά μου. Με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Άρη, πραγματικά ευχόμουν και χάρηκα που τα παιδιά μου δεν ήρθαν στο γήπεδο και δεν κινδύνεψαν. Στεναχωρήθηκα όμως για όλα τα υπόλοιπα που αντίκρισαν αυτό το θέαμα. Τους αξίζει κάτι πολύ πιο όμορφο!

Εύχομαι κι ελπίζω να μην ξανά συμβούν τέτοια περιστατικά, πόσο μάλλον και στο γήπεδο μας που έχουμε αποδείξει πως διαθέτουμε οικογενειακό κλίμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το μπάσκετ που τόσο αγαπάμε και να προσφέρουμε ωραίες εικόνες στα παιδιά και στους φιλάθλους που έρχονται νας μας δουν. Άλλωστε, και γι’ αυτούς παίζουμε”!


Μοιράσου το