Βασιλόπουλος: “Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας μία ακόμα επιτυχία”

Το Περιστέρι Βίκος Cola υποδέχεται τον Άρη (16/3, 18:00) για την 19η αγωνιστική της Basket League κι ένεκεν του ονόματος και της ιστορίας του αντιπάλου, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θέλει το γήπεδο να είναι γεμάτο από κόσμο!

 Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π., έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. πως “όσο περνάει ο καιρός, τα παιχνίδια θα γίνονται δυσκολότερα καθώς οι ομάδες βελτιώνονται. Έτσι και ο Άρης. Έχει βρει ρυθμό, παίζει καλό μπάσκετ αλλά, δυστυχώς για εμάς, προέρχεται από μία “κακή” ήττα στην έδρα του, κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες του θα έρθουν… διψασμένοι για την νίκη.

Εμείς από την πλευρά μας, πρέπει να δείξουμε για ακόμα μία φορά πως στη έδρα μας είμαστε υπέρ το δέον ανταγωνιστικοί, μαχητικοί και πως μπορούμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο, φτάνει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Το καλό είναι πως θα παίξουμε ενώπιον του κοινού μας. Εύχομαι μόνο, αυτή την φορά το γήπεδο να έχει περισσότερο κόσμο διότι παίζουμε κόντρα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και η βοήθεια του κόσμου μας είναι απαραίτητη. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ικανοποιήσουμε και στο τέλος, όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε μία ακόμα επιτυχία”. 


Μοιράσου το