Πιο κοντά στους τελικούς οι Παίδες

Οι Παίδες επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 65-58, έκαναν το 2-1 στην σειρά των ημιτελικών και απέχουν μία νίκη από αυτή των τελικών!

 Με την σειρά να βρίσκεται στο 1-1 (μεταφέρονται οι νίκες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος), η ομάδα του Νίκου Ρήγγα πάτησε το παρκέ του “Ανδρέας Παπανδρέου” αναζητώντας την επιτυχία που θα την φέρει πιο κοντά στην επόμενη φάση και τους τελικούς. Και παρά το γεγονός πως δυσκολεύτηκε αρκετά, κατάφερε να φτάσει σε αυτή χάρις τους εξαιρετικούς Νίκο Παπανδρέου και Βαγγέλη Σελούλη. Αμφότεροι είχαν διψήφιο αριθμό πόντων με τον πρώτο να σταματάει στους 14 και τον δεύτερο στους 12, σημειώνοντας καλάθια σε κρίσιμα χρονικά σημεία της αναμέτρησης.

Η επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα (20:30) με τον Γ.Σ.Π. να θέλει νίκη στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τους τελικούς. 

Τα δεκάλεπτα: 17-16, 18-15, 13-11, 17-16

Γ.Σ. Περιστερίου (Ρήγγας): Παρδακίδης, Λειβαδίτης, Μανιάς 9, Κακαβούλας 6, Γρηγορόπουλος 3 (1), Σελούλης 12 (3), Παπανδρέου 14 (1), Ασλάν 4, Τόλα 17, Κουστένης, Γουλοσπύρος, Στουρνάρας


Μοιράσου το