Βασιλόπουλος: “Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια μας”

Το Περιστέρι Βίκος Cola δοκιμάζεται στην Λήμνο με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να χαρακτηρίζει τον αγώνα με τον Ήφαιστο ως “ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια έως τώρα”. 

 Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. πως “έχουμε μπροστά μας ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια στην μέχρι τώρα Basket League. Ταξιδεύουμε προς την Λήμνο για να αντιμετωπίσουμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, όπως είναι ο Ήφαιστος, με πολύ καλούς ξένους παίκτες και προπονητή και θέλει ιδιαίτερη προσοχή η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θα είναι η τρίτη φορά μέσα στην χρονιά που θα παίξουμε εναντίον τους, κι αν τις δύο προηγούμενες είχαμε κερδίσει, τώρα θα είναι ακόμα δυσκολότερο το παιχνίδι γιατί ο Ήφαιστος, όσο περνάει ο καιρός, δουλεύει σωστά και αποδίδει εξαιρετικό μπάσκετ. Στην έδρα του ειδικά, είναι πολύ επικίνδυνος. Το γήπεδο είναι διαρκώς γεμάτο και οι φίλαθλοι του δημιουργούν μια ωραία και συνάμα “καυτή” ατμόσφαιρα, από αυτή που κάθε αθλητής χαίρεται να παίζει.

Εμείς από την πλευρά μας, ξεπερνάμε τα προβλήματα τραυματισμών, βάζουμε τα νέα παιδιά στο παιχνίδι μας και νομίζω πως όσο περνάει ο καιρός, θα αποδίδουμε ακόμα καλύτερο μπάσκετ”. 


Μοιράσου το