Moore: “Είμαι στην τρίτη καλύτερη ομάδα της χώρας”

Ο Ramone Moore είχε την πρώτη του συνάντηση με τους ανθρώπους του Περιστερίου Βίκος Cola και δήλωσε ανυπόμονος να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη. 

Ο 29χρονος γκαρντ έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας στο “Ελ. Βενιζέλος” κι λίγο αργότερα βρέθηκε στο “Ανδρέας Παπανδρέου” όπου γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες & συνομίλησε με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Στην συνέχεια παρακολούθησε την προπόνηση και δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει κι ο ίδιος: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα κι ανυπόμονος να παίξω στην τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Και η βαθμολογία δεν λέει ψέματα. Αύριο θα ξεκινήσω τις προπονήσεις, να μάθω τα συστήματα και να ενταχθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το Σάββατο έχουμε αγώνα και θέλω να είμαι έτοιμος”.

Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει κάτι σχετικό με την νέα του ομάδα, ο γεννημένος στην Φιλαδέλφεια Αμερικανός τόνισε πως “η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζω τίποτα για το Περιστέρι Βίκος Cola, συνεπώς όταν μου ήρθε η πρόταση… googlαρα για να μάθω πληροφορίες. Είδα πως ο προπονητής, έχει κοουτσάρει ομάδα της Euroleague και πως έχει αφήσει έργο σε όποιον σύλλογο και να έχει δουλέψει. Άρα, τι καλύτερο από να δουλεύεις υπό τις οδηγίες ενός τέτοιου ανθρώπου που ξέρει να παίρνει το 100% σου”. 

Μοιράσου το