Πεδουλάκης: “Ο πιο δυνατός μυς είναι το μυαλό”

Το Περιστέρι Βίκος Cola πέρασε νικηφόρα από το κλειστό του Χολαργού κι ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στο μυαλωμένο παιχνίδι των αθλητών του. 

Ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως “ήταν ένα πολύ δυνατό και καλό παιχνίδι για τον ουδέτερο κόσμο. Είχε σασπένς και buzzer beater. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Εμείς ζούμε με πρόβλημα στην θέση του πόιντ γκαρντ και αυτή την εβδομάδα είχαμε έξω τους τρεις μας γκαρντ. Προσφερθήκαν και οι τρεις να βοηθήσουν. Αυτό όμως έχει σχέση με την επίθεση. Στην άμυνά μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου ευχαριστημένοι. Στο πρώτο πεντάλεπτο ήμασταν τραγικοί, δεν ακολουθούσαμε την τακτική μας, δεν ήμασταν  συγκεντρωμένοι και δεν κυνηγάγαμε τις μπάλες. Στο ημίχρονο το τονίσαμε ιδιαίτερα αυτό.

Κλειδί για την νίκη μας ήταν δύο πράγματα. Δυναμώσαμε την άμυνά μας και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και δεύτερο χαμηλώσαμε το σχήμα μας και ελέγξαμε το παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη και με καλούς ξένους. Φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Νομίζω στο τέλος ήταν θέμα ενός σουτ όπως και έγινε. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε ότι ο πιο δυνατός μυς είναι το μυαλό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε μυαλό, στο δεύτερο το βάλαμε και λειτούργησε και μπορέσαμε να διεκδικήσουμε την νίκη. Όπως πήγαινε το πρώτο ημίχρονο δεν θα το κάναμε. Στο δεύτερο καλύψαμε την διαφορά και μπορέσαμε στο τέλος να κερδίσουμε. Καλή συνέχεια στον Χολαργό, εμείς συνεχίζουμε”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Χολαργού, Άρης Λυκογιάννης, δήλωσε: “Έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, δυνατό απέναντι σε δυο πολύ καλές ομάδες. Δεν θέλω να σταθώ σε τακτικά θέματα, γιατί ήταν ένα παιχνίδι που είχε εναλλαγές συναισθημάτων και πήγε από το ένα εύστοχο σουτ στο άλλο. Σε τέτοιες περιπτώσεις η ικανότητα κάποιων παικτών και η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν να διαχειριστούν τις καταστάσεις του παιχνιδιού. Διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι το τέλος. Τώρα ακολουθεί η διακοπή, θα ξεκουραστούμε και θα ξεκινήσουμε ξανά την δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος”. 

Μοιράσου το