Βασιλόπουλος: “Να μάθουμε να ζούμε με τα προβλήματα”

Το Περιστέρι Βίκος Cola θα βρεθεί στον Χολαργό για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα και καλείται, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, να ξεπεράσει τα προβλήματα του.

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.ΚΕ. πως “βρισκόμαστε σε μία φάση που λόγω συνθηκών, έχουμε κάνει αρκετές ήττες. Αυτό που ελπίζω, εν όψει του αγώνα στον Χολαργό, είναι να δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Οι αντίπαλοι μας είναι πολύ δυνατή ομάδα που παίζουν πάρα πολύ σκληρά. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο, να αντέξουμε στο σκληρό παιχνίδι και να μην χάσουμε το μυαλό μας.

Ο Χολαργός, έχει βρει ρυθμό και παλεύει σε όλα τα ματς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σε εμάς, δυστυχώς, τα προβλήματα δεν σταματάνε αλλά όπως λέει ο κόουτς θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά. Αυτό άλλωστε είναι το τελευταίο ματς πριν τη μεγάλη διακοπή, όπου θα πρέπει να ανασυνταχθούμε, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να παραταχθούμε στο υπόλοιπο διάστημα του πρωταθλήματος, πανέτοιμοι από κάθε άποψη. Ελπίζω, γενικά, να γίνει ένα καλό παιχνίδι και όσοι το παρακολουθήσουν να είναι ευχαριστημένοι”. 

Μοιράσου το