Βασιλόπουλος: “Τα προβλήματα μας, να γίνουν κίνητρο”

Το Περιστέρι Βίκος Cola θα υποδεχθεί τον Προμηθέα Πατρών (27/1, 17:00, ΕΡΤ2) με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να στέκεται στην ποιότητα του αντιπάλου αλλά και στα προβλήματα της ομάδας του. 

 Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. έγραψε στο προσωπικό του blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. πως “κι αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είμαστε στην περίοδο, όπου έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μαζεμένα, τα οποία μάλιστα πρέπει να δώσουμε, έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσουμε και τα δικά μας σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία συνεχίζονται. Αυτό όμως δεν πρέπει να λειτουργεί σε καμία περίπτωση ως άλλοθι. Αντιθέτως τα προβλήματα μας πρέπει να γίνουν έξτρα κίνητρο, αν όχι για να λέμε ότι είμαστε 100% έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη, αν μη τι άλλο όμως για να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε όλους τους τομείς.

Δυστυχώς στα τελευταία παιχνίδια δεν παίζουμε καλά. Κάνουμε πολλά λάθη, δεν είμαστε αυτοί που πρέπει και δεν ακολουθούμε το πλάνο. Ευελπιστώ ότι αρχής γενομένης στον αγώνα με τον Προμηθέα, θα δείξουμε ξανά την εικόνα της ομάδας του πρώτου γύρου, που έπαιζε καλό μπάσκετ και έπαιρνε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πιστεύω ότι ο κόσμος θα σταθεί για μια ακόμη φορά στο πλευρό της ομάδας και θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη”. 


Μοιράσου το