Βασιλόπουλος: “Ματς για να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς”

Ο δεύτερος γύρος της Basket League ξεκινάει από το Ο.Α.Κ.Α. για το Περιστέρι Βίκος Cola και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος περιμένει πολύ δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στην Α.Ε.Κ. 

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. blogare στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. κι ανέφερε πως “είναι ένα παρά πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, που γίνεται ακόμα δυσκολότερο επειδή, ολόκληρη την εβδομάδα δεν έχουμε κάνει ούτε μία προπόνηση όλοι μαζί. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ τόσο από τραυματισμούς, όσο και από ιώσεις με αποτέλεσμα η ομάδα να μην έχει δουλέψει σωστά.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει βρει ρυθμό, έχει ενισχυθεί και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετωπίσαμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τη νικήσαμε. Θεωρώ, δε, ότι λόγω της νίκης μας την πρώτη αγωνιστική θα μας περιμένουν για να… πάρουν το αίμα τους πίσω.

Εμείς θα πρέπει να τους βγάλουμε εκτός ρυθμού, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν και να πάμε στο “5 εναντίον 5”, από την αρχή έως το τέλος του ματς. Αν τα καταφέρουμε, θα μείνουμε μέσα στο παιχνίδι. Αλλά σίγουρα, για μας, αυτό το ματς είναι-και έτσι πρέπει να το δούμε- ως μια καλή ευκαιρία για να δούμε τις αδυναμίες μας και να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς”. 

Μοιράσου το